ЦСКА 1948 получи и добри новини преди гостуването на ЦСКА. Двубоят на

...
ЦСКА 1948 получи и добри новини преди гостуването на ЦСКА. Двубоят на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 вдигна Даниел Наумов за мача с ЦСКА

ЦСКА 1948 получи и положителни вести преди гостуването на ЦСКА. Двубоят на " Армията " е в събота, 3-юни, от 18:00 часа. Домакините се борят за купата с Лудогорец, като имат точка задатък пред разградчани. Гостите пък се конкурират с Левски за 3-тата позиция, която дава непосредствено право на присъединяване в Лигата на конференциите. Преднината им пред " сините " също е единствено 1 пункт. Затова и актуалната среща е от голямо значение и за двата отбора.

Хубавото за треньора на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски е, че той ще може да разчита в този основен мач на титулярния вратар Даниел Наумов. Той получи травма в глезена в семейството на Лудогорец. Той дълго получава лекарска помощ на терена, само че най-после се наложи да бъде сменен от Генадий Ганев. Заради тази контузия 25-годишният Наумов пропусна първите занимания на тима през седмицата. Вчера обаче той тренира пълноценно. Това значи, че националът ще може да застане под рамката на " Армията ".

Добрите вести за " алените " обаче свършват дотук, защото вирус продължава да върлува в лагера на тима. С подобен е и огромната звезда Ивайло Чочев. От същия вирус се оплаква и Георги Русев, който също по този начин има и мускулно разтежение. Неговото присъединяване против ЦСКА е също под въпрос към този миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР